Skip to content

Έξοδα από δω και από κει ή έξοδα τακτοποιημένα σε ένα σημείο;

Έξοδα από δω και από κει ή έξοδα τακτοποιημένα σε ένα σημείο;

 Προσπαθείς να οργανώσεις τα οικονομικά σου αλλά δεν ξέρεις πώς να το επιτύχεις; Κάθε μήνα ψάχνεις δεξιά και αριστερά για να βρεις πού ξόδεψες τον μισθό σου; Μην κάθεσαι να βασανίζεσαι άλλο! Πλέον έχεις τα έξοδά σου τακτοποιημένα σε ένα σημείο, καθώς ήρθε το waiz app για να σου λύσει τα χέρια!

 

Πρόσβαση παντού και απλά.

 

 Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πάνω από έναν τραπεζικό λογαριασμό. Άλλος λογαριασμός είναι για την μισθοδοσία, άλλος μπορεί να είναι για το δάνειο και άλλος αποκλειστικά για τις διαδικτυακές αγορές.

 Αν μάλιστα μιλάμε για οικογένειες τότε τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο, αφού ο καθένας έχει διαφορετικά έσοδα και έξοδα περασμένα στο λογαριασμό του, οπότε καταλήγεις να κυνηγάς αποκόμματα από αποδείξεις για να βγάλεις άκρη.

 Η λύση το πρόβλημά σου δεν είναι να κάθεσαι να μαντεύεις πόσα ξοδεύτηκαν μέσα στο μήνα ούτε να πονοκεφαλιάζεις προσπαθώντας να θυμηθείς και την πιο μικρή συναλλαγή. Άφησε απλά το waiz να σου λύσει τα χέρια.

 Συνδέοντας τους λογαριασμούς σου σε ένα budgeting app, μπορείς να δεις όλα σου τα έσοδα και τα έξοδα με ένα απλό πάτημα στο κινητό σου, έχοντας ταυτόχρονα εγγυημένη την ασφάλεια των δεδομένων σου.

 Είναι πολύ απλό. Δίνεις ένα όνομα στον λογαριασμό που θέλεις ώστε να τον βρίσκεις εύκολα. Μετά απλά επιλέγεις αν θέλεις να εμφανίζεται στο μηνιαίο σύνολο ή όχι. Έτσι μαθαίνεις τι ξόδεψες μόνος σου και τι ως νοικοκυριό.  Και επειδή οι καταναλωτικοί πειρασμοί είναι πολλοί, έχεις τη δυνατότητα να λάβεις ειδοποίηση αν το υπόλοιπό σου πέσει κάτω από ένα επιθυμητό σημείο, ώστε να αποφύγεις εγκαίρως το να ξεφύγεις από τον μηνιαίο προϋπολογισμό σου και να μην ψάχνεις πανικόβλητος στο τέλος του μήνα το πώς θα κλείσεις τις τρύπες.

 

Μελέτα και εξοικονόμησε χρήματα.

 

 Τώρα που συνέδεσες όλους τους λογαριασμούς σου σε ένα σημείο μπορείς να δεις πολύ εύκολα τι, πού και πώς ξόδεψες τα χρήματά σου. Βοηθοί σου σε αυτό είναι οι αναφορές: εβδομαδιαίες, μηνιαίες, ετήσιες, ανά κατηγορία εξόδων και ανά tag. Είναι πάντα εκεί για να σου δείξουν τις καταναλωτικές σου συνήθειες.

 

  1. Αναφορές ανά tag: Μερικές φορές θέλεις να διαφοροποιήσεις κάποια έξοδα, τα οποία δαπανήθηκαν σε συγκεκριμένο σκοπό ή για κάποια συγκεκριμένη σου συνήθεια. Σε αυτό σε βοηθάνε τα tags που προσθέτεις. Για παράδειγμα μπορείς να κατηγοριοποιήσεις ξεχωριστά τα ψώνια που έκανες στο σούπερ μάρκετ για το πάρτι γενεθλίων σου, ώστε να οργανωθείς καλύτερα και στο τέλος του μήνα στο report που θα λάβεις να ξέρεις πόσο πραγματικά σου κόστισε. 
  2. Αναφορές ανά κατηγορία: Είναι οι αναφορές που σε βοηθάνε να κατανοήσεις πραγματικά τις καταναλωτικές σου συνήθειες. Βλέπεις πόσα χρήματα ξόδεψες το μήνα σε συγκεκριμένες κατηγορίες και σε τι ποσοστό των συνολικών σου εξόδων αναλογούν.
    Σαν εργαλείο αποτελούν ένα δυνατό όπλο στην προσπάθειά σου για αποταμίευση, αφού όταν βλέπεις συγκεντρωμένες όλες τις πληρωμές που πραγματοποίησες, είναι πιο εύκολο για σένα να κόψεις τα περιττά έξοδα. Για παράδειγμα δεν χρειάζεται πραγματικά να σπαταλάς το 20% του μηνιαίου μισθού σου παραγγέλνοντας φαγητό απ’ έξω. Βλέποντας τα συνολικά έξοδα της κάθε κατηγορίας στην αναφορά μπορείς να θέσεις ως στόχο να εξοικονομήσεις πόρους από αυτή την κατηγορία και να δεις εύκολα την πρόοδό σου κατά το πέρασμα του χρόνου. 
  3. Αναφορές ανά εβδομάδα: Βλέπεις την τρέχουσα ημερολογιακή εβδομάδα και αναλυτικά τα ποσά που έχουν δαπανηθεί σε αυτήν. Αποτελούν μια χρήσιμη υπενθύμιση, ώστε να κατανείμεις με σύνεση τον μισθό σου ανά εβδομάδα και να μην κάνεις καταναλωτικές υπερβολές.
  4. Αναφορές ανά μήνα: Σου δίνουν την σφαιρική εικόνα των εξόδων σου για όλο το μήνα. Μέσα από αυτές μπορείς να δεις αν έχεις επιτύχει στις προσπάθειές σου για αποταμίευση και μπορείς να συγκρίνεις την πρόοδό σου σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες. Αν μάλιστα είσαι της παλιάς σχολής και θέλεις να έχεις σε excel όλες τις τραπεζικές σου κινήσεις, το waiz το φτιάχνει για σένα και στο στέλνει έτοιμο.
  5. Αναφορές ανά χρόνο: Βλέπεις εύκολα όλη την οικονομική διαχείριση που έκανες τον προηγούμενο χρόνο, χωρίς να ψάχνεις να θυμηθείς έξοδα που έκανες πέρσι και ταυτόχρονα θέτεις τα θεμέλια για μια οικονομικά υγιή νέα χρονιά.
 
 

Σύνδεσε και εσύ σήμερα τους λογαριασμούς σου στο waiz app και επωφελήσου από τις αναλυτικές αναφορές που σου προσφέρει ώστε να διανέμεις πιο αποτελεσματικά τα έσοδά σου στις διάφορες ανάγκες σου.

 

Share this post
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email